22 Temmuz 2009 Çarşamba

Gidiyorum blog.. Nereye? Tatile...


Blog tatile gidiyoruuumm!
Ama nereye?
Ama nasıl?
Hani ben tatile gitmeyecektim?

Hani bütün yaz ailecek musluktan su sıçratacaktık birbirimize?

Bizim bundan yıllar önce ben daha ilkokula giderken gittiğimiz biryer vardı. Böyle ormana sıfır tam huzur evi.. İşte dostum blog oraya gidiyoruz.
İtiraz etmedim çünkü babamın acilen tatile ihtiyacı var ve ancak orası onu açar. Ben de bu tatilin iyi yanlarını görmeye çalışıyorum. Hani deniz olmasa bile orman yürüyüşü var son yıllarda ne kadar değişti bilmiyorum. Herhalde balık yeriz sonra belki ata bineriz, ormanda yürüyüş yaparız, varsa havuza gideriz, dondurma yeriz. Öyle ailecek yapılacak ne varsa yaparız işte.

Son zamanlarda ailecek kopmuştuk birbirimizden. Öyle ki geçen film sahnelerini aratmayacak bir an yaşadım. Babamla kavga edince hırsımı komidindeki parfümlerden aldım. Şöyle elimin tersiyle bi devirdim hepsi yeri boyladı. O da yetmedi masanın üstündekilere saldırdım ama cinnet nöbetimden yine kardeşim uyandırdı. Bunlar hep gerginlik atakları.
Babam işten kafayı sıyırdı biz ise kopuk aile bağlarımızı birleştirmeye çalışırken hep yaralanıyoruz. O kadar çok ağladım ki herhalde babam bu tatili bizim için düşündü. Bense pekte tarzım olmayan bu tatili babam için kabul ettim.
İşte öyle blog.. Şimdi bavul hazırlıyorum. Cumartesiye kadar birşey yazamam.
Adios!

2 yorum:

Pilli-Cadi dedi ki...

askolsun insan bir haber verir ben de nerelerde bu kiz diyordum.

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

Canım ani bir kararla gittik fazla kalmadık kontörüm yoktu mesaj da atamadım ama geldim görüşelim en kısa zamanda çok özeldim..;)

Blog Widget by LinkWithin
 
ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ. Design by Pocket