5 Mayıs 2009 Salı

ÖZÜR

Bunu kendisine karşı yazdığımı düşünen arkadaşımdan özür diliyorum hata yaptım tepkimi direk o insana belirtmeliydim böyle yanlış anlaşıldım üzgünüm... Benim meselem çok başkaydı. Asla tanıdğım bi insan bana kötülük yapmadıkça ona karşı böyle bi yazı yazmam tanımasam bile yazmam. Benim iyi niyetimi suistimal eden birineydi yazım tekrar ÖZÜR DİLİYORUM...(Bu arada kendisini hatırladım ayrıca severim... Önceki yazımda da kötü bi şekilde bahsetmedim zaten sadece arada espirisine bi laf söylemiştim o da yanlış anlaşılcak bişey değil. Binde bir okuma ihtimalin olsa yine de kötü bişey yazmam seninle ilgili ;) ) Blogumu istediğin kadar kurcalayabilirsin :P
tüüü hep böyle yapıyorum elime yüzüme bulaştırıyorum :(

2 yorum:

nuray dedi ki...

İsim bırakmadan yorum yazan ben olduğumdan, üzerime alındım ama seni bu kadar öfkelendiricek bişey yapmadığımın da farkındaydım. neyse yanlış anlaşma olmuş. görüşmek üzere..

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

bir insana sırlarımı açık ettin demem için ona daha önce sırlarımı vermip onunda başkalarına anlatarak beni hayal kırıklığına uğratması lazım seninle aramızda böyle bi olay geçmedi zaten.. Yanlış anlaşılmak istemezdim görüşürüz..

Blog Widget by LinkWithin
 
ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ. Design by Pocket