26 Mayıs 2009 Salı

Gizli formül!


Ben buraya yazınca bu formül gizli olmaktan çıkıyo tabi :P
Kadınların birbirine her fırsatta 'ay şekerim bir maske buldum on yaş gençleştim vallaa' gibi söylemlerine sık sık şahit oluruz. Birbirine tavsiye veren Ayşe teyzeler piyasayı altüst etmekte :D Ben de kadın milletinin bir ferdi olarak görevimi yerine getirmeyi kendime borç bilirim :p (öğk bu nasıl bi açılış konuşması böyle!)
Neyse caniko sadede geliyorum az kaldı..
Annemin bi arkadaşı var, yok yok kankisi diyim çok yakınlar. Onun doktoru demişkiii:

-H. hanım siz şimdi şu verdiğim üç kremi karıştırıverin zaten süper olan cildiniz daha da süper olmakla beraber toplam on yaş gençleşeceksinizz! (tabi bir günde değil ) Benim annem de heyecanla atladı 'sen söyle bakiim şu kremleri gidip hemen alıp yapalım şu karışımı..' Yaklaşık bir aydır kullanıyo annem bu karışımı. Açıklıyorum isimlerini :P bepathen krem, bepathen plus, bepathen merhem.
İşte gönül dostları bu kremleri herkes bilir; bisildekten düşen çoocuğmuzun dizine, kızartma yaparken farketmeden kızarttığımız elimize falan filan sürüyoruz ya hani işte o kremler.
Şimdi ben vakti zamanında çok araştırdım. Böyle kremdi maskeydi Allah ne verdiyse sürdüm sürüştürdüm bebek gibi suratımı mahvettim hatta çok acı hatıralarım vardır ayrı bi başlık altında hepsini toplayabilirim. O yüzden asla birine 'bak canım şunu sürdüm çok iyi geldi al hemen sen de sür' demem. Vebaldir bu ben o sür diyenler yüzünden sürdüm sürdüm cildimi düzeltene kadar anam ağladı.

Bir senedir bildiğim doğal içerikli bi kremim var biraz pahalı ama alıyorum ismini vermicem bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir :P Bi o kremi kullanırım bi de yine doğal bi temizleyicim var öyle gidip sabah akşam kullanmıyorum onu da çok canım yandığı için az az kullanıyorum. Şimdi cildim süper ama arada bir böyle stres zamanında falan istemdışı nalçak sivilceler gelir burnumun tam ortasında falan çıkar. Geçen o hain sivilcelere günlerini gösterdim. Tuttum korka korka önce yüzümü temizleyicimle yıkadım sonra annemin karışımından sivilce çıkan bölgelere sürdüm yattım ve sabaha hepsi sönmüştü. Önce yok dedim zaten geçecekleri varmış ben bunu kremin marifeti saymıyım dedim. Sonra tekrar çıktı bu stres sivilceleri fırsat bu fırsat tekrar sürdüm karışımı tabi önce yıkadım. Sabaha yine sönmüştü. Aslında ileri yaş için uygun bir karışımmış bi de yağlı ciltlerde pek kullanmamak lazım ama böyle sadece sivilce çıkacağını anladığım zaman sürüyorum.
Dipnot: Ben yine uyarımı yapayım da:
Ey okuyucu kişisi bu karışım bana iyi geldi diye sana da iyi gelecek diye bi onay almadım sağlık bakanlığından!..

2 yorum:

Pilli-Cadi dedi ki...

hehe merak ettim o dogal icerikli kremlerini sincik:)

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

hele sana hiç söylemem :P
dünyanın parasını döktüm şu kremlere onlara nazaran bence bu süper (Dermokil).. loreal happyderm kullanmıştım bi ara nemlendiriyomu olan nemi emiyomu belli değil

Blog Widget by LinkWithin
 
ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ. Design by Pocket