10 Mayıs 2009 Pazar

Bir fasulye annesi olmak...

Aslında bu sonradan pörtleyen anneler günü babalar günü gibi günlere öyle aman aman kıymet vermiyorum. Benim için doğum günüsü daha önemli ama yine de anneme hediye alamama vesile olan her günü değerlendiriyorum :) Annem benim koruyucu kalkanım... Tebiki de herkese kendi annesi özel ve ben de kendiminkini diğer her anneden ayrı tutuyorum. Hakkını ömrüm boyunca ayağını yıkasam ödeyemem :P.. Kendisine okumasa da kısa bi yazı yazdım..
Anneme...

Herkesin seçme şansı olmadan bir annesi olur. Bir seçim yapma şansım olsaydı senin gibisini bulamayabilirdim. O kadar şanslıyım ki annemsin.
Küçükken sen kulağımı temizlerdin. Çok canım yanardı ama hoşuma giderdi. Çünkü mecbur benim kafam senin kucağında olurdu, ellerin yüzümü okşamak zorunda kalırdı. Annesinin bitlerini temizlediği maymuncuk gibi sevinirdim. Bana hiç canım kızım demedin. Hep diğer kızların annelerini kıskanırdım. Onların annesi kızlarını prensesim diye severken sen çektiğin sıkıntılardan bana beş dakkanı ayıramazdın. Beni hiç öperek uyandırmadın, beni sevmekten hep çekindin. Bazen gece uyurken gelip üstümü örter saçımı okşardın. Gözümü hiç açmazdım elini çekersin diye. O zaman bana olan uzaklığına çok üzülürdüm ama yıllar sonra anladım beni ne kadar sevdiğini. Belki sevgi sözcükleriyle büyümedim ama sevgini fazlasıyla hissettim. 12 yaşıma kadar sitemkar yaklaştım senin uzaklığına. Şimdi eksikleri tamamladık. Geç oldu ama seni kazandım. Artık bambaşka bir annesin. Ben çocukluğumdaki eksikleri şimdi yaşıyorum. Şimdi elini daha sıkı tutuyorum. Şimdi sana ihtiyacım var ve hep yanımda buluyorum. Şimdi sadece annem değil aynı zamanda arkadaşımsın. Şimdi çocukluk duygularımı yaşıyorum. Bilmiyorum ben olmasaydım napacaktın :P ... Sendeki değişimin sebebi ailendir ;) Seni gerçekten çok seviyorum. Kızmanı bile seviyorum. Kızınca bile güzelsin :P Bi de saçına röfle yaptıkmı babam sana bi daha aşık olacak :D Not: Annecim bu sana mektuptan başka herşeye benzedi. Bi ayar tutturamıyorum her türlü duyguyu içeren bi yazı oldu :)) Ama neticede seni seviyorum ya ona bak :P Hadi anneler günüsün hayırlı uurlu olsun.

2 yorum:

Pilli-Cadi dedi ki...

kiyamam sana melegim:(
gözlerim doldu
ne güzel yazmissin

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

teşekkür ederim canım içimden gelenlerdi ^^

Blog Widget by LinkWithin
 
ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ. Design by Pocket