24 Ağustos 2009 Pazartesi

Google olsam internet alemine atom bombası yollar, kurtulurdum bu azaptan!

Uzun süredir yazmayı planlıyordum şu google analyticsde kim ne ararken beni bulmuş olayını ama o istek, o şevk bir türlü gelmedi nasib bu güneymiş.
İnsanoğlunu anlamak hangi bloggerin harcıymış ki ben anlıyım.
........................................................................
Ben bir vampirim: Vampir olduğundan emin değilsin anlaşılan bir de google onaylasın dedin. Bak ben sana ne dicem, karka bokunu yemeden sen ye, eğer tadını beğenmezsen evet sen bir vampirsin!

Arkadaş kız onsekiz: Elimizde onbeşlikler var olur mu?

Babam işli: Seni ben anlamadım ey insan google nasıl anlasın?

Bigudi yıpratır mı?: Eğer bigudiyi saçına kör düğüm yaparak dolarsan ve dibine yaklaşık yarım saat fön tutarsan senin de süpürge teli saçların olabilir. Dene bence ;)

Bir vampirim bile yok: Ahahahahh.. Bence sen bunun için akşama kadar arabesk dinleyip saçlarını yolabilirsin. Benim de yok. Burda vampir bulabileceğini zannettiysen çok yanılmışın. Sen bi kedi al kendine onu besle güzelim. Vampiri napıcan o ısırır mısırır vampirle şaka olmaz bir esintiye, bir geniz yanmasına bakar. Vampirle hayat pamuk ipliğine bağlı güven bana ;)

Cadı bebek doğum anı: Git normal doğum izle emin ol şimdi doğanların hepsi cadı ;)

Canım bir kız istiyor: 'Ben pazarlarım' diye aratan biri daha vardı ben seni onunla görüştüreyim.

Elbise patronu çıkar: Emrediyorum google çıkar! Google elbiseni diker bile...

Elbisemi kendim diktim: Seni yukardaki gacıya örnek gösteriyorum!

Evde kıvırcık yapabilirmiyim saç: Öce düzgün cümle kur sonra bir gün tuvaletini yaparken bile saç yapabilirsin kıvırcık.

Harici harddiski gelip gidiyor: Benimki de öyle yaa yeni nesil harddiskler böyle dostum kafalarına göre takılıyorlar kır dizini otur diyorum dinlemiyor. En iyisi çok yüklenme!

İnsanoğlu neden merak eder: Güzel soru. İşte bunu bile merak ediyoruz.

İğne olmadım: Google sana ne diyecek? Aferim iyi yapmışın böyle devam et!

Kuzeni otobüste becerdim hikayeleri: Yakında çocukları böyle hikayeler okuyarak uyuturuz, azgın bir nesil de bir sonraki yüzyıla yetişir. Bu tip aramalara karşı google bunlara küfredebilse keşke. Hatta eşek sudan gelene kadar dövse...

Ormanda yaşayan üstsüz kızlar: Afrikada o dediklerinden var ama inan görmek istemezsin. Bir kız ormanda üstsüz yaşıyorsa yerçekimi onun üstünü kim bilir ne hale getirir xD.Senin gibi televizyon, balkon, cadde çocukları ormanda yaşayan üstsüzleri napsın?

Teni sarıkız m t s k: Kimilerinin google ile arasında özel bir bağ var şifreli bile yazsa aradığını bulabiliyor demek. Daha benim çooook yolum var.

Canıçokistiyor: Google, yanlış ve eksik harflerle yazılmış ve aynı kelimeyi binlerce insanın o şekilde kullandığı aramalarla dolu. Bu insanın canı çok istemiş, ne istemişse google şıp diye anlasın bekliyor. Heyt be google sen neymişsin!

Kız ayarlayamıyorum kendimdeki eksikli bulamıyorum: xD ay bu nasıl bir cümle xD xD xD... Dostum senin derdine google bile çare olamaz. Hele ben hiç olamam :)). Sen kendindeki eksikli yazdığın şeyi bul gerisi çorap söküğü gibi gelir ;)

Şimdilik bu kadar ey gönül dostları :p...

Not: Bu resmi internette gezinirken buldum eheheh acıların arama motoru :)))

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Gül gül öldüm yaww çok komik oluyor bu yazılar :)

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

İnsanoğlu neleri merak ediyor :D

Büşra Bayram dedi ki...

ehueheuheuehu :D acaip manyak bu insanoğlu xD

Blog Widget by LinkWithin
 
ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ. Design by Pocket