30 Ağustos 2009 Pazar

Bir cadıya...


Aslında okuyalı (şu yazıdan bahsediyorum) birkaç gün oldu ama vaktim olmadığı için teşekkür edemedim. Dünyanın en tatlı cadısı yine monitöre ağlak ağlak bakmama sebep oldu. Şu monitör dile gelse zaten neler anlatır :).
Uzun zamandır gerçekten böyle sevinmemiştim. Onu seviyorum^^! Gerçekten seviyorum. Çilli papatyam benim. Artık onu sevdiğimi ne şekilde ifade edeceğimi şaşırdım. Sanki ne yaparsam yapayım kendimi ifade edemiyormuş gibi hissediyorum.
Eskiden daha duygusaldım. Herhalde bütün dost sandıklarım Pilli gibi olmadığı için herşey beni insanlardan soğutmuştu. Televizyonda kötü bir haber izlediğimde ifadem bile değişmiyordu. İyice odun olduğumu düşünmeye başlamıştım. Zaten Pilli yokken çok şey öğrendim. O geldiğinden bu yana içimde hep patlamaya hazır bir haykırma duygusu vardı. Hep en büyük hayalimin o geldiğinde ona kocaman sarılıp ağlamak olduğunu biliyordum ama bunu hiç yapmamıştım. Uzun süre sonra ilk buluşmamızda bile öylece bakakalmıştım. Aslında içim içimi yerken sanki araya dağlar kadar mesafe koymuştum. Sonra sonra kırdım kabuğu sanmıştım. En son tatilde o hiç dile getiremediğim şeyler patlak verdi. Başladım ağlamaya. Öyle çok içim acımıştı ki o yokken, hep en yanlız zamanlarımı onunla paylaşamadığım için buruk hissetmiştim. Birbirimize salya sümük sarıldık. Cadımı seviyorum. Hem de çok ^^!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

canım ya çok tatlısınız siz ikiniz. keşke o ayrı kalmak zorunda olduğunuz yıllarda internet aracılığıyla falan görüşmeye devam etseydiniz. gerçek dost kolay bulunmuyo. bulunca da sımsıkı yapışmak bırakmamak lazım.. birbirinize olan sevginiz, dostluğunuz ömrünüzün sonuna kadar devam etsin.. :)

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

çok teşekkür ederim :) o zaman internetten görüşmemiz mümkün olmadı. aslında telefonla bile zor görüşüyoduk. neyse şimdi herşey yolunda inşallah hep böyle devam eder^^

Pilli-Cadi dedi ki...

tatlisim benimmmmmmmmm:)
biliyorum o kabaran duygularin o gün patladigini
senin gibi bi dostum oldugu icin de cok mutluyum.


gülcancim;
biz öyle birkac sene degil de epey uzun bir süre görüsmedik. ben burdayken de görüsmedik. nedenini ise hic bilmiyoruz. en sonunda canim arkadasim mail adresimi bulup mail atmisti ama artik cok uzaklardaydim. ondan sonra hep internet araciligiyla görüstük ama o yakin olup da hic görüsemedigimiz yillar hakikaten cok koyuyor hala.

Blog Widget by LinkWithin
 
ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ. Design by Pocket