27 Ağustos 2009 Perşembe

Arkadaşların sana selamı var blog!


Naber blog! Ben Islı.
Şu an tam yanımda B, Z ve kız kardeş var. İlk defa birileriyle beraber blog yazıyorum. Az önce sahur yaptık şimdi acıkmaya çalışıyoruz. Kendlerinin sana selamı varmış. Dur klavyeyi onlara veriyorum. Ne yazacaklar merak ettim ^^!

B der ki: ( ne dicem ki ay utandım dedi saçmalarsa hoş gör e mi blogcuğum!)
(= Hiiii meraba.Küçüklüğümden beri günlük tutarım ama böylesi de bir tuhaf oldu anam çok heycanlandım ben ya! Siz ona ıslı mıslı diyorsunuz galiba işte benim ablam oluyor kendisi. Ben heyecan yaptığım için klavyeyi bana bırakıp balkonda kızlarla oturmaya gitti.Ben de burda birşeyler saçmalamaya çalışıyorum.Galiba ablamın arkadaşı Z. de sana birşeyler yazacakmış az önce gelip çok yazma biz de çok yazmak zorunda kalırız tarzında birşeyler dedi.Eeee bir kaç güne kadar ben de bir blog açmayı düşünüyordum ama su anda vaz geçtim =) Çünki okuduğunuz yazıdan sıkıldınızın farkındayım.O yuzden noktayı koyuyorum.. Betül kaçarrrr blogg beni unutmaaa!

Şimdi klavye Z de...
Z der ki:
Heheheheh sıradaki kurban benim.Evet o benim! :D Ne şimdi bu? Ne yazıcam ben ? Dışarı postaladım bütün ahaliyi,yukardaki kaderdaşım B.'yi benden sonraki kaderdaşım E.'yi ve bu harikadan öte bloğun sahibesi Islı şekeri.Neden ? Bilmem heyecan yaptım işte.Zoru iş yahu.Haybeye blog açıcam diye hava atıp duruyordum ama,kolay şey değilmiş.Neyse ortalarda tırsak tırsak dolaşan,izleyici sayısı zavallı rakamlarda olan bir Z. görürseniz aklınızda bulunsun o benim.Ve o Z. yakında karışıcak bu blog dünyasına ;).Hımm saat şu anda tam olarak 05:14'ü gösteriyor,güneş(benden uzak olsun) sevilesi yüzünü gösterecek birazdan.Yatak kurma cabasında girdi bizimkiler.Hadi ben gittim.Bunu okuyan tüm insancıklar ıslı hatunu okumaya devam edin..Oldumu hayatım zırvalamayı başardım mı? Başardım dimi dimi dimi.Sustumm ^^

Son olarak klavyeye çivi çakacak olan kişi, kız kardeş:
Öhöm..Ne ayrıcalıklı insanım ben ehehe:D Beni E. der ki diye yazmamış..Yaşasınn=)..Evet saçmalıyorum farkındayım..Ya kızım tamam enerjim tükenmiyor falan filan ama beynimin pili bitti be..Ahanda kaldım sap gibi.Ey sevgili ablacığım senin de bildiğin üzere öyle meramını anlatabilen bir tip değilim sen de gelmiş bana bloguma yaz diyorsun..Aneem siz bittiniz bi de blog ahalisine rezil ediyorum kendimi..Ama bu haksızlık.En sona kalmak kötüymüş be.B. kişi ve Z. kişi odada tek başlarına sadece kendi kafalarının içindeki sese kulak verebilme özgürlüğüne sahiptiler..Ya ben,zavallı been..Bıt bıt bıt.Bi susmadınız kızım.3 ayrı kafadan değişik boyutta sesler yükselmekte.Bunların arasında kendi kafamdaki sesi duyamıyorum..Neyse.Ya böyle ablama yazıyormuşum gibi oldu ama kusuruma şeetmeyin artık benden çıkan en fazla bu..Sevgili gönül dostları veda vakti geldi çattı..Çok fazla sayın Islı baĞyan merakla bitirmemi bekliyor.Sırada Z. ve B. de var tabi. .Bi üstümdeki arkadaşın da dediği üzre Islıkızı okumaya devam edin anacım^_^..Tamam tamam defoluyorum.Sustum bilem tıp!!...

Ey blog! Yine ben! Bizimkiler yattı yazıyı bloga şutlamak üzereyim. Bloguma yazan tüm dişi piranalara teşşekürlerimi sundum, onları seviyorum!!

Not: İnternette barbie hallerimizi buldum :P Seyrine doyamadım tipsizleri :))

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ben bu Z'yi tanıyorum bi yerden :)) selamlarımı ilet kendisine lütfen.. malum bu ara pek haberleşemedik.. :)

çok eğlendiğiniz belli.. muhabbetiniz bol olsun.. :)

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

Teşekkür ederim^^
Bu arada Pilliden bahsediyorsak bu Z o değil ama malum Z'ye görüştüğümde söylerim selamlarını :)

Adsız dedi ki...

hay allah Z'ler karıştı desene :) Pilli'den bahsediyordum.

Pilli-Cadi dedi ki...

gülcan ben selamini aldim:)
tesekkür ederim evet z'ler karismis:)
eheheh öptümm

gece rüyamda yorumlari aciyordum. bugün acicam rüyama uyup

Blog Widget by LinkWithin
 
ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ. Design by Pocket