28 Kasım 2009 Cumartesi

Islı kız blogger semalarında görüldü...

Beni buralarda görür müydüük?
Evini süpürüp silebilmiş ve nihayet anasız babasız bol arkadaşlı günlerden sonra kendisine beş saniye ayırabilmiş biri olarak cevabım evet.
Hoş evde yemek namına hiçbirşey yok. Annemler gittiğinden beri evde ordu halinde yaşıyoruz. Giriş çıkışlarda para alsam köşeyi dönerdim :). Dün artık yiyecek bişey bulamadığımız için Burger King'den hamburger istedik. O kadar açmışız ki yetti de arttı. Bu arada anladım ki süper ev çevirebilirim :P Parti bilene yaptık hihi :D Babaannemin ameliyatı iyi geçince kafa dağıtmak için pati yaptık kendi çapımızda. Valla süperdi :) Pilli cadımın da geldiği ilk partimiz oldu. Evde kalanların sayısı günlerdir en az 7'nin altına düşmediği için hayatımın en sosyal iki haftasını yaşadım. Bir hafta sonra ebeveynlerimiz gelecek. Artık beş kişilik bir aile olarak kalabalık olduğumuzu düşünmemeye karar verdim. Eminim onlarla ev sessiz glir bana. İlk günler kafa kafaya ağlaşırken son birkaç günümüz gülme krizleriyle geçti. Bütün arkadaşlarımız yanımızda ve bizimleydi. Kara gün dostum çokmuş anladım. Hoş zaten biliyodum :P Neyse son havadisler bunlardı. Şu da bizim aç bir kız ordusu olarak mutfağa tıkışıp yediğimiz hamburger soframız. :))

4 yorum:

Adsız dedi ki...

amanın patates kızartmasından oluşan şu dağa bakınız. fotoya bakınca bi tek onu gördüm nedense. :) tadını çıkar bu günlerin. sonra çok özlersin.. :)

Smyrnote Design dedi ki...

ooo hoşgeldin canım ya:) valla canımıda hamburger cektirmedin desem yalan olur :):)

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

GüLCaN: farkındayım:) bu ara ileride çok çok özleyeceğim günler yaşıyorum zaten :)

Smyrnote Design: hoşbulduk canım :) blog alemine ısmarlasam mı göz hakkı :)

Smyrnote Design dedi ki...

haha olur valla ben hamish hamish yerim:)

Blog Widget by LinkWithin
 
ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ. Design by Pocket