1 Eylül 2009 Salı

Bilgisayarıma pöykürüşüm Vol:19809039274095.....


Seni aldığım ilk günü hatırlıyorum, eşsizdin, güzelliğin beni cezbetmişti, arkasında tüpü olan şişko monitörlerin yanında anoreksik gibiydin. Sana imrenerek bakan sadece onlar değildi. Seni alacağım günün hayalini kurarken sonunda o gün gelip çattığında ne de çok sevinmiştim.
Peki bilgisayarım ne oldu? Teknoloji gelişti, senle bense jet hızında ilerleyen teknolojinin kurbanı olduk. Önceleri içini nasıl dolduracağımı düşündüğüm hafızanı şimdilerde telefon hafızası olarak kullanmaya başladı insanoğlu. Hızını ise artık kaplumbağalar sallana sallana geçbiliyor. Ne zaman seni camdan dışarı fırlatmak istesem seninle tanıştığımız günün hatrına vazgeçiyorum. Ama bilgisayarım, artık ben de tükendim.
Sana format atmaktan yoruldum.
Seni yumruklamaktan parmaklarımın şekli değişti.
Sana söve söve ağzım bozuldu.
Sana ne yapsam fayda etmiyor.
Artık ayrılık vakti geldi. Üzgünüm ama ilerleyen teknoloji bana arkasını dönüp dil çıkarmasına artık katlanamıyorum. Yine de sana bunca şeye rağmen teşekkürü borç bilirim.
Başında ne sevinçler yaşadım, ne gözyaşıma karışmış sümüklerimi sildim. Ne sırlarımı formatlarımda tarihe gömdüm. Her türlü halime şahit oldun yine de ne mal bir sahipsin demedin. Senden ypabileceğinden çok şey bekledim sen de elinden geldiği kadar verdin. Bir arkadaştan daha uzun süre dayandın. Tam altı yıl! Yeni bir bilgisayar alana kadar beraberiz. İstedim ki yavaş yavaş alış bu ayrılık işine gider ayak bozulma yine.

Seni çok sevmiştim bilgisayar...

Çok yakında, elveda....

7 yorum:

Kupa Kızı ♀ dedi ki...

sen zekirdeki mi dinliosun :)

balböcükleri dedi ki...

niye vedalaştınki pc 'nle.yenisimi gelcek yoksa.bi yerlere gitme sakın yazışalım:)güzel bir blog bu

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

bende de var bir tane emektar bilgisayar, yaşlandı artık çalışmaz oldu :( geçen sene da laptop aldım, oncağızımın yüzüne bakan yok artık.

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

Kupa Kızı: yok dinlemiyorum :) merak ettim zekirdek dinleyenlerin ortak sorunu mu acaba ele aldığım :P

SerpiL: yok şimdilik pcmle bir süre daha beraberim yenisi gelecek inşallah ama bloga yazmaya tam gaz devam :P İltifat için de teşekkür ederim :)

ayşa: aslında bu zavallı atletlerin de suçu yok :P biz insanlar sürekli yenisi gelsin istiyoruz :-) ben yenisini alsam boş bulduğum her dakka yüzüne bakarım yeter ki yenisi gelsin

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

Hee şimdi anladım zekirdek sorusunu... benim jeton nihayet düştü. çokgen sağolsun. pöykürüş kelimesinin ordan gelme olduğunu biliyodum ama evvel zaman içinde duymuştum hoşuma gitti yazdım :)

Adsız dedi ki...

hayatın acı gerçekleri bunlar ıslı'm. üzmeyin kendinizi.. bi gün hepimiz farklı yollara sapıcaz. hayatlarımızı ayrıcaz.. ehehe :)))

6 yıl kullanmışsın be güzelim çok bile.. teknoloji acayip hızlı.. yakalamak takip etmek lazım..

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

GüLCaN: Evet evet! Ben de bunu duymak istiyordum :) 6 yıl çok di mi? di mi? :P

Blog Widget by LinkWithin
 
ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ. Design by Pocket