3 Eylül 2009 Perşembe

Alışveriş ve günün özeti...

Bugün benim için oldukça yoğun geçti blogcuğum.
Öncelikle sabah Pilli'nin kayıt işlerini halletmek için babam ben ve Pilli yollara koyulduk. Çıkarken aşağıya koyduğum topuklu ayakkabılarımı giydim. Normalde kazıklanmamak için hep sezon sonunu beklerim ama bu ayakkabıyı görünce dayanamadım. Aslında kışlık denebilcek ayakkabıyı ben bugün bu sıcakta giydim ve çıktım. İlk hevesten olsa gerek daha tabanlık almadan o ayakkabıları giyme gafletinde bulundum. Benim ayaklarım düztaban olduğu için ben topuklu ayakkabı giyemiyorum. Giyersem yanımda babet taşımak zorundayım :( Nasıl olsa arabayla gidicez diye kendime pek bir güvendim ve giydim. Arabadan inince biraz sallandım ama alıştım. İlk beş dakika gayet iyi gidiyordu sonra birden ayağım bana her topuklu giyişimde yaptığı pisliği yaptı. Çaktırmamaya çalışatrak yürümeye devam ettim. Arada cadıma tutunarak fakültenin önüne kadar gelebildim. Broşür dağıtanları zor atlattık ama zavallı Pilli'nin eli kolu broşürle doldu. Kayıtları hallederken ben de dışarıda Pilliyi bekledim. Kayıt için giden arkadaşım bir de ingilizce sınavına girmek zorunda kaldı. O da iyi geçti şükür trafikten bunalsakta eve gelebildik.
Dün de alışverişe çıkmıştım. Hem arkadaşımın düğünü için abiye aldım hem de şu meşhur ayakkabımı aldım. Ne kadar canımı yaksa da yarın tabanlık almaya gideceğim için biraz olsun daha rahat giyerim diye düşünüyorum. Şöyle topukluyu bi giydilermi saatlerce üzerinde durabilen insanlara hep özeniyorum.
Bu arada blog, teyzenin biri de ayağımda gördüğü bu ayakkabılar için aynen şöyle bir yorum yaptı
-Amaaan yavruuum kışa daha var bu sıcakta giydiğin şeylere bak! Botların mevsimi mi şimdi?
:/ Garip yahu sanane teyze! Belki ünlülerin yaz günü bot giyinme modasına ayak uyduruyorum sa-na-ne!
Neyse geçiyorum özet faslına... Elbiseleri gösterticem.
Beyaz elbise benim giyeceğim. Kırmızı elbise kız kardeşimin. Bu sefer epey alakasız olucaz :)

Beyaz elbise: Javelin 49 tl

Kırmızı elbise: Javelin 49 tl
Not: Javelin abiyelerde indirimdeydi...



Ayakkabı: Collezione 64 tl

3 yorum:

balböcükleri dedi ki...

ayakkabı hoşmuş.alışveriş beni çağırıyor.zeten kredi kardı extrem bayağı yüklü gelmeye başladı hadiiii kuduralım:))

Adsız dedi ki...

ben beyaz elbiseyi çok beğendim.. güle güle giy canım. Pilli'nin kayıt işlemi hallolmuş.. ama o da sen de çok sıkıntı çekmişsiniz.
bu arada üstüe para verseler duramam o topukların üzerinde. anne olduğumdan beri alıştım spor ayakkabılara, babetlere, converselere.. topuklu giyince annesinin ayakkabısını giymiş çocuklar gibi tökezliyorum sendeliyorum.. :)

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

SeRpiL: kadın olupta alışverişe doyan bir canlı var mı acaba? :P

GüLCaN: saol canım ^^ topuklu konusunda en iyisini yapıyosun rahatlık gibisi var mı? ben bunları aldım ama ancak kısa mesafelerde giyebilirim. bugün bir kadın gördüm sokakta bundan daha uzun bir topukluyla otobüs bekliyodu üstelik topuk çivi gibi. insanlar kafayı yemiş onlarla otobüse mi binilir! enteresan :P

Blog Widget by LinkWithin
 
ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ. Design by Pocket