24 Aralık 2009 Perşembe

Otobüslere Laneeeet!!

Kurstan şimdi geldim ve sonunda bunca zamandır ne için para kazanmaya çalıştığımı buldum. ARABA ALMAK! Evet evet kesinlikle araba almak fotoğraf makinesinden sonra kendime koyduğum devasa hedef. Şu otobüslerden öyle canım yandı ki başka bir hedef bulamıyorum. Daha bugün otobüste oturarak gelmeyi başarabildiğim halde dibimdeki tek dişi kalmış canavarın nefes ve vücut kokusundan bütün yol boyu midem ağzımdaydı. Nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama en acı işkence metodları arasına girebilir. Haftanın iki günü Bakırköy'e atölyeye otobüsle gidiyorum ve bir gün de başka bir kursa uzun bir yol yürüyerek gidiyorum. kesinlikle yürüyerek gitmek bambaşka. Bakırköy bana uzak olduğu için otobüs yolculuklarımızın her biri ayrı macera. En çok yaka silktiğim ise sapıklar. Ne yazık ki kimisi aç nefsini otobüs fantezileriyle doldurmaktan hiç çekinmiyor. Ne iğrenç herifler var nasıl insanlar var? Kadınlara da lafım var insan hiç mi dişlerini fırçalamaz hiç mi banyoya girmez ya hiç mi elbisesini yıkamaz. Öğk! Hani bakımlı kadından falan bahsederler işte söz konusu bakımlı kadın, üstünü başını yıkayan, evini temizleyen, dişini fırçalayan, banyo yapan kadındır. Ya valla fazlası olmasa da olur nasıl yakıştırır insan kendine çürümüş balık kokusunu öf ya! Valla en taze sitem duygularımla yazıyorum şu otobüslere balık istifi gibi yığmasınlar insanları yazık ya! Böyle giderse kızlarla otobüs maceralarımız adı altında bir kitap yazmayı düşünüyoruz ki bence milletin çilesini en içten duygularımızla dile getirebiliriz. Anlatacak çok şeyim var ama inanın mideniz dayanmaz. Aslında lanet okuduğum şey otobüsten çok içine binen bir takım gerizekalı insanlar. Sonuçta onu lanet bir otobüs yapan onlar!

5 yorum:

Leah dedi ki...

Yurdum abazanı çok fena. Ben düşünmeden edemiyorum aceba analarına, kız kardeşlerine baktıkları zaman gözleriyle yedikleri zaman falan hoşlarına gidiyor mu diye. Ben otobüsten öte durakta bekleme faslından bile yakınıyorum :/ Araba şart cidden.

Bu arada kelime doğrulama çok hoşuma gitti "nooli" hahaha :D

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

hehe durak olayı ayrıca ele alınması gereken bir mesele :) onun için de ayrı bir kitap yazılır.
bunlar bence anasına kardeşine de böyle bakıyodur normal insan değiller çünki...

Pilli-Cadi dedi ki...

sekerim sana S. hakkinda (s.nin kim oldugunu elbette biliyorsundur:) bizim evdeki kokarca tabii ki) anlatacak bir dolu seyim var.
beni bekleyin anacimmm:D

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

Sabırsızlıkla bekliyorum ^^!

cecilia dedi ki...

valla şu "otobüs gerçeği"ni çok güzel dile getirmişsin, bide tıklım tıkış otobüsler, gelmeyen otobüsler, daha merdivenden inmeden hareket eden ve adamın canına kasteden, akbil para uzatılıp geri alınamayan otobüslerden de bahsetsen iyi olur :)

Blog Widget by LinkWithin
 
ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ. Design by Pocket