12 Ekim 2008 Pazar

Karalamaya biyerden başlıyorum


Günlük tutmak en büyük hobim. Günlük benim hayatımın bir parçası...
Arkadaşımdan duydum gördüm ve özendim hemen internet vasıtasıylada günlük tutmanın nekadar süper olabileceğini düşündüm ve derhal blog açtım. Burayada günlüğüme saçmaladığım gibi saçmalayabilirim. Bölük pörçük bir araya getiremediğim hayatıyımın, dışardan bakılınca nekadar tekdüze göründüğünü düşündüğüm hayatımın, ayrıca gerçekleri şifreleyerek günlüğüme yazdığım hayatımın yine ismimi şifreleyerek unutulmuş bir blog üzerine birkaç karesini yazmak beni gerçekten mutlu edebilir. Genelde sonuna geldiğimde başına ne yazdığımı unuttuğum kadar uzun tutarım cümlelerimi. Buraya o kadar da kasıntı yazmak istemiyorum ki şimdi farkettim daha en başında kural hatası yapmışım :) herneyse..
Şimdik hayatıma balıklama dalmak gerekirse ki uzun uzun 19 yaşıma nasıl geldiğimi anlatamıcam; dün adeta hayvan barınağı olan evimize bir kedi geldi. Kendileri biraz asabi, huysuz, tıslamayı seven, inanılmaz sevimli bi yaratık olup kara kara bize nasıl alışıcağını düşündüğüm varlıktır. İki kaplumbağamız, bir kuşumuz, bir tarantulamız, ve eve daha önce gelip gitmiş olan nice hayvanımızdan sonra birde huysuz minnoşumuz var artık.Adını minnoş koymuşlar bizde değiştirmedik.
Yarında tatile gidiyoruz enise ve ben...
Tatilsiz geçirdiğimiz ultra sıkıcı bir yazın ardından 5 gün inanılmaz motive edecek. Neler yaparım anlatmıyım gelince özet geçerim... Akşam kuzenlerle go karta yapmayı düşünüyoruz. Ehliyet alma hevesimi körükleyen o ufacık arabalar insana inanılmaz stres attırıyor.

2 yorum:

Böcek dedi ki...

hoşgeldin fasulye hanım blog alemine :)
haydi rastgele:D

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

teşekkür ederim böcek hanım :P
blog kardeşliği halkasına yeni ve gereksiz bir zincir daha.... :P

Blog Widget by LinkWithin
 
ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ. Design by Pocket